Aanbod

ANTI-PIEKER COACHTRAJECT

Tijdens een telefonisch intakegesprek brengen we jouw pieker problemen en je wensen in kaart. Een intakegesprek is gratis en vrijblijvend.

Als piekeren een gewoonte is geworden, vergt het actieve inspanning om deze denkgewoonte te doorbreken en het piekeren te verminderen.

Het Anti-Pieker Coachtraject:
Bij milde piekerklachten kunnen 3 tot 5 coachwandelingen al veel rust en ruimte in je hoofd opleveren. Je leert milder en positiever naar jezelf te kijken. Weg met de kritische gedachten! Hierdoor krijg je meer zelfvertrouwen, durf je beter voor jezelf te kiezen en durf je grenzen te stellen. Stress situaties worden beter hanteerbaar voor je. Je ervaart meer plezier en piekert minder!

Wanneer het piekeren jouw dagelijks functioneren steeds meer belemmert is een intensiever Anti-Pieker Coachtraject aan te bevelen. Dit traject omvat 6 tot 9 coachwandelingen, waarin je stap voor stap leert hoe je jouw dwangmatige en negatieve gedachten kunt verminderen en hoe je positiever kunt denken. Je krijgt praktische handvatten en inzicht gevende oefeningen mee naar huis om zelf meer grip en inzicht te krijgen op het piekeren. Gaandeweg zal je merken dat je meer rust en ruimte krijgt in je hoofd en lichaam en dat je milder naar jezelf gaat kijken. Je krijgt meer zelfvertrouwen, leert grenzen stellen naar anderen en beter met stresssituaties om te gaan. Je zal meer energie krijgen, de wereld om je heen positiever zien en weer kunnen genieten van leuke dingen doen.

Als je actiegericht en gemotiveerd bent om concrete stappen te zetten naar verandering in je leven, krijg je de beste resultaten.

 

LOSSE INDIVIDUELE COACHWANDELING

Het is mogelijk om een losse coachwandeling te doen, bijvoorbeeld ter kennismaking met deze vorm van coaching, of omdat je al een tijdje rondloopt met een vraag of zorg, of omdat er in je hoofd steeds dezelfde onderwerpen voorbij komen zonder dat je verder komt. Loop dan eens mee en ervaar wat een coachwandeling voor jou kan betekenen.

Máximapark Japanse tuin

Máximapark Japanse tuin

GRATIS: Zondagochtend stiltewandeling

Mindfullness in de natuur. Heb je ook zo’n behoefte om even bij te komen van de hele week? Zondag, rustdag. Wandel mee en ervaar hoe de natuur je helpt om mindful en rustig te worden en bijdraagt aan een gevoel ‘te zijn’ en niets te hoeven. Hoe heerlijk is dat? Ervaar het zelf! Wandel mee en ontmoet de rust en stilte in de natuur, en in jezelf. Vooraf even aanmelden.

De Zondagochtend stiltewandeling is gepland op:
Zondag 19 november 2017: 10.00 – 11.00 uur.
Locatie: Key West (bij Haarrijnse plas), Strandboulevard 222, Utrecht (je kunt daar parkeren).
We verzamelen 5 minuten van te voren
Hier aanmelden

Reageren is niet mogelijk