De Piekerspecialist

Agnes van Rossum

DE PIEKERSPECIALIST

Ik ben Agnes van Rossum (1973), psycholoog en wandelcoach, en richt me specifiek op mensen die piekeren. Ik begeleid piekeraars stap voor stap het piekeren succesvol te verminderen door middel van coaching in de natuur. Ik maak gebruik van de kracht van de natuur en oplossingsgerichte coaching. Samen zorgen we voor beweging in het anti-piekerproces.

Als kind, geboren op een boerderij, was ik graag buiten. Dat vrije ontspannen gevoel werd minder tijdens mijn werkjaren, waarbij ik voornamelijk binnen werkte. Als psycholoog deed ik ook veel zittend werk binnen. Ik dacht: dit wil ik anders. En toen kwam de wandelcoachopleiding op mijn pad. De combinatie van buiten wandelen met Psychologie & Coaching past helemaal bij mij.

In 2015 besloot ik de stap te nemen om mijn eigen praktijk te starten als psycholoog-wandelcoach voor piekeraars. Veel mensen piekeren en ik heb gemerkt dat de combinatie van coaching in de natuur een erg effectieve combinatie is om het piekeren te verminderen.

19 april 2016: Nieuws over de Piekerspecialist!
Kijk snel op blogpost over Agnes !

Wandelen in het Máximapark tegen Piekeren!
Kijk snel op Leuke Leidsche-Rijners!

“De natuur verbinden met mensen en hun zorgen, en als zodanig hun psychisch en lichamelijk welzijn vergroten. Dat leek me een mooie combinatie!”

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.