Missie en Visie

Mijn missie

Ik wil op een laagdrempelige, toegankelijke en natuurlijke manier mensen coachen die veel piekeren, en zich veelal onzeker voelen.

Ik wil piekeraars op een constructieve, positieve en persoonlijke wijze coachen, zodat ze weer grip krijgen op hun gedachtenstroom en ze rust en ruimte in hun hoofd krijgen om weer te genieten van het leven en leuke dingen doen.

Ik ben van mening dat veel mensen te lang rondlopen met piekergedachten die hun kwaliteit van leven beperken.

 

Mijn visie

Ik ben ervan overtuigd dat het anti-pieker proces versneld en versterkt wordt door de kracht van de natuur en beweging te benutten.

Daarnaast vind ik het belangrijk, juist bij mensen die veel piekeren, om constructief, praktisch, toekomstgericht en oplossingsgericht te werk te gaan. Mijn coaching is daarom ook gebaseerd op positieve oplossingsgerichte psychologie. Echte veranderingen in het leven draaien om verandering van (gewoonte) gedrag of het anders leren kijken naar situaties. Dit kost tijd, aandacht, inzet en energie en ondersteuning in een dergelijk veranderproces is van groot belang voor het slagen ervan.

Als psycholoog-coach vind ik het belangrijk om goed te luisteren en onbevooroordeeld te zijn, zodat de ander zich gehoord, begrepen en gerespecteerd voelt. Ik vind het belangrijk dat er ‘een klik’ is tussen cliënt(e) en coach, en de cliënt(e) zich op zijn/haar gemak voelt om gedachten en gevoelens te delen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.