Aanbod

ANTI-PIEKER COACHTRAJECT

Tijdens een telefonisch intakegesprek brengen we jouw pieker problemen en je wensen in kaart. Een intakegesprek is gratis en vrijblijvend. Ieder mens is uniek. Elk traject is anders en op maat. Jouw coachvraag en veranderdoel is het uitgangspunt van het coachtraject.

Als piekeren een gewoonte is geworden, vergt het actieve inspanning om deze denkgewoonte te doorbreken en het piekeren te verminderen.

Het Anti-Pieker Coachtraject:
Bij milde piekerklachten kunnen 3 tot 5 coachwandelingen al veel rust en ruimte in je hoofd opleveren. Je leert milder en positiever naar jezelf te kijken. Weg met de kritische gedachten! Hierdoor krijg je meer zelfvertrouwen, durf je beter voor jezelf te kiezen en durf je grenzen te stellen. Stress situaties worden beter hanteerbaar voor je. Je ervaart meer plezier en piekert minder!

Wanneer het piekeren jouw dagelijks functioneren steeds meer belemmert is een intensiever Anti-Pieker Coachtraject aan te bevelen. Dit traject omvat 6 tot 9 coachwandelingen, waarin je stap voor stap leert hoe je jouw dwangmatige en negatieve gedachten kunt verminderen en hoe je positiever kunt denken. Je krijgt praktische handvatten en inzicht gevende oefeningen mee naar huis om zelf meer grip en inzicht te krijgen op het piekeren. Gaandeweg zal je merken dat je meer rust en ruimte krijgt in je hoofd en lichaam en dat je milder naar jezelf gaat kijken. Je krijgt meer zelfvertrouwen, leert grenzen stellen naar anderen en beter met stresssituaties om te gaan. Je zal meer energie krijgen, de wereld om je heen positiever zien en weer kunnen genieten van leuke dingen doen.

BURN-‘UIT’ WANDELCOACHTRAJECT

Bij herstel van burn-out en chronische stress klachten is wandelen heel heilzaam. De natuur en beweging brengen rust en ontspanning voor je hoofd en je lichaam. Je wordt je meer bewust van je fysieke stress signalen en leert er eerder op anticiperen. Inzicht in het ontstaan van de burn-out klachten en (stress) factoren die bijdragen aan de instandhouding ervan vormen de ingang om anders met stress en hoge (werk)druk om te gaan. Ieder mens is uniek, elk traject is anders en op maat. Samen ontdekken we wat jij en jouw lichaam nodig hebben: hoe kun jij goed voor jezelf zorgen, je grenzen herkennen en durven aangeven. Jij en jouw situatie op weg naar herstel van gezondheid staan centraal in het wandelcoachtraject.

margriet - vlindertuin

 

Als je actiegericht en gemotiveerd bent om concrete stappen te zetten naar verandering in je leven, krijg je de beste resultaten.

bloem - vlindertuin

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.